Rokker Zsoltti, ali(j)as Erdei Sándor március 2.-án született Miskolcon. Középiskolai tanulmányait Sátoraljaújhelyen végzi kertészeti technikumban, ahol megtapasztalja a mezőgazdasági életforma és az agrárproletariátus viselkedési normáinak megfelelő stílust, melyet később nagyszerűen hasznosít.

Jelentősebb eredményei a középiskolában:

- Kitaibel Pál országos biológiai verseny 3. hely(1994)

- Szép Magyar Beszéd verseny: Kazinczy érem (1995)

- Csengey Dénes országos vers és prózamondó verseny ifjúsági kategória:1.hely(1995)

1996-ban felvételizik a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának Kulturális Antropológia szakára, ezzel párhuzamosan indul humorista pályája. 1996-ban egy versmondó versenyen a műsorvezető. Böröczky József, a Mikroszkóp színpad művésze hívja szerepelni az HBO mozicsatorna akkor induló Mennyi?30! című kabaréműsorába, ahol különböző karaktereket elevenít meg: Cudar Józsi, Agresszív Lali sógor, Büdösszájú Gyöngyi, Törköly Pista bá, Dzsekszon, majd új figurái lesznek a műsor vége felé 1999 körül a Nagymutter és Rokker Zsoltti.

A Rádiózást a Boros Lajos-Bochkor Gábor műsorvezetőpárosnak köszönheti, ők hívják a Danubius Rádió gegcsapatába, majd együtt mennek át a Slágerbe, ahol immár Rokker Zsoltti és nagymamája állandó szereplői a legsikeresebb ébresztőműsornak a Bumerángnak.

2001-ben jelent meg első lemeze "Rokker Zsoltti és a nagymutter" címmel, mely sokáig egyedüli kabarélemezként (hiszen zömmel prózai művekről van szó) az eladási listák előkelő harmadik helyén tanyázik, s végül platinalemez fokozatot ér el. Egy videoklip is készül az anyaghoz "Rokker Zsoltti - Egyveleg" címmel,melyet a videók menüpont alatt megtekinthetnek.. A második lemez 2003 áprilisában jelenik meg "Rokker Zsoltti -Neszójjábe" címmel. Ennek borítóján kezdődik a Rokker Zsoltti képregény változata, mely a megrajzolt figurákra épülve a hazai lapok fűszere, és minden korosztály kedvence lett. 2002-ben végzi el az egyetemet, általános kultúrantropológusként diplomázik, diplomamunkáját kedvenc falujáról, az ország legkisebb lakott településéről (8 fő) írja "Szanticska, egy újjáéledő falu" címmel.

2005 -ben egy új lemez jelent meg,melynek címe:”Tömény”,és a „Bumeráng” c. műsorban elhangzott legjobb interjúk esszenciája,egyfajta Best of válogatás.Ezen a lemezen Rokker Zsoltti az élet napos és árnyékos oldalára egyaránt elkalauzol bennünket,a buliktól kezdve,az utazásokon,csajozásokon át a teljes eszméletvesztésig. Ajánljuk mindenkinek ezt az albumot aki szereti Rokker Zsoltti sajátos nyilatkozatait,s szeretne egy óra felhőtlen röhögésben kikapcsolódni,s nevetésben gyógyírt találni az élet nehézségeire,melyeket Rokker Zsoltti a maga sajátos stílusában,nagymutterjával együtt nem túl bonyolultan értelmez.

2008-ban szerepet kapott a TV2 Mi kérünk elnézést című kabaréműsorában,majd 2015-től az ATV Dumakabaré című műsorának szereplője, rendszeresen feltűnik az Esti Frizbi szilveszteri kabaréjában. Rendszeresen találkozhatunk vele falu-és városnapokon, céges rendezvényeken, és művelődési házak kabaré rendezvényein...

2013-ban hivatalosan is megjelentek forgalomban pálinkái, jelenleg 24-féle gyümölcsből kaphatóak Erdei Pálinka néven!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123