vissza

Bódy Sylvi

Napjaink egyik legfelkapottabb erotikus modellje, Bódy Sylvia nemrégiben egy spanyolországi utazás során, felvette a kesztyűt hímnemű utastársaival és addig ivott, amíg be nem ájult az asztal alá. Az utolsó emléke az volt, hogy táncol a szórakozóhelyen, aztán már a hotelben tért magához. Hogy az ájulás és az ébredés között mi történt, arra nem emlékszik. Sylvia egyébként a totális passzivitás jegyében szokott nyaralni, semmi testmozgás, pláne múzeumlátogatás, inkább a napozásra és a bulizásra szavaz. A hír Rokker Zsoltit és haverját, Gyógyegeret is megihlette.

Hallottad Zsolti, hogy a népszerű top modell, Bódi Sylvi asztal alá itta magát?

Öcsém facsiga, ilyen buksza kell nekem! Benne minden megvan, amire füttyentek, de amivel eddig csak külön-külön találkoztam. Mer bomba bögrét és szittyóst is láttam má, de olyan koktélt, aki ez is az is, még nem. A Hörpibe is pölö vannak durván nyakaló lúvnyák. Azok nem ilyen félvehörpölő csokilikör szopogató úri dámák, hanem vasbeton alkeszok, akiknek ha beleiszol a sörébe, miközben csorgatni vagy rókázni vannak, akkor úgy hátbavernek valami kertigarnitúrával, hogy még a kálcium is kicsapódik a csontjaidból. Ezér fel is nézek rájuk, viszont köztük csak annyi nőies példány van, mint a pirannyák közt a vegetáriánus. Nem az baj, hogy nem szépek, hanem, hogy olyan iszonyat randák, hogy még ők is félve néznek a tükörbe. Viszont erre a Bódító Szilvire simán elcsattognék egy 100 darabos Hapcit.

Na és te, hogy állsz a Sylvivel Gyógyegér?

Fi…fi…figyeljé, mint a cövek, úgy állok vele. Régóta ismerem amúgy a gá…gá…gádzsit nekem is meg volt, ki…ki…kihajthatós poszteren. Egy ideig az öltöző sze…sze…szekrényemben tartottam a melóhelyemen, de mindég leverte valaki a la…la…lakatomat, hogy bevigye a képet magával a klóba és ki…ki…kihajtsa. Úgyhogy hazavittem, de ott meg anyám elöl kellett du…du…dugdosnom, mert ő nem értékeli a szé…szé…szépséget, engem viszont sokra tart... A Zsolti is kölcsön akarta kérni, de nem adtam o…o…oda, mer minden cuccomat, ami anatómiailag újat nyújt ne…ne…neki, tépőzárasan ad vissza, vagy sehogy se. Begyűjt, mint rabomobil.

És arról mi a véleményed Zsolti, hogy Sylvit hidegen hagyják a múzeumok és a testmozgás, helyettük inkább beolajozza magát és napozik?

Tökéletesen megértem. Én se gerjedek a múzeumokra. Mit találok ott, ami otthon nincs? “Emberi maradványokat” láthatok ha bekopogok a nagymuterék szobájába, romok meg vannak az udvarunkon is, mióta a bicikli tárolónak neki tolatott a Kondrát Feri a Barkaszával. Akkor meg minek utazzak? Mikor Görögbe voltam akkor se jutottam el az Akropoliszig, csak a police-ig. Mer bejelzett a detektor, mikor disszidálni akart velem egy üveg Metaxa. Mongyuk én a napozást is kihagynám, ha le akarok égni inkább jelentkezek a Legyen ön is milliomosba. Viszont az olajozást csipázom, akár a mocimról akár egy pociról van szó. De ha választhatok, akkor ne a Tecusom pocak-pacalját síkosítsam, hanem valami diabetikusabbat. Úgyhogy az utazás momentán hidegen hagy. Viszont a nagymutert szívesen meglepném neve napjára egy külföldi úttal, ha az Eurotours még prosperálna, mer náluk voltak utak, “csak oda” is…

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123