vissza

Bizar dolgok

Egy Glasgow-i férfi megcsalta a feleségét egy fagyasztott csirkével. A mélyhűtött baromfival közösülő férfit a fagyasztó előtt érte tetten a neje, és a számonkérésre csak annyit válaszolt: Ne izgulj, ettől még megehetjük. A meghökkentő eset, Rokker Zsolti fantáziáját is beindította, aki naftalin szagú nagymamájával állt mikrofonunk elé.

Hallottál már ehhez fogható esetről Zsolti?

Hát öcsém, én mióta férfivá cseperedtem, szorgalmasan gyűjtöm a tapasztalatokat és a kórokozókat az erotika minden területén. Mondhatni, egy csillagász veszett el bennem, mer minden fekete lyukra ráizgulok. De mirelit tyúkkal még én se csináltam. Mongyuk fura gusztusa van a csávónak, hogy a fagyos húsira pörög rá, a gőzölgő helyett. Nem lehet, hogy emigráns eszkimó az illető? Mer azok prütykölnek fagypont alatt a jégkunyhóban. A Kondrát Feri szerint azok az eszkimókok, nem hagyják parlagon kérődzni a rénszarvasokat se, főleg a magányos sarki estéken… A Feri amúgy ezen a téren a legtapasztaltabb haver, csinálta már pónilóval is, az állatkerti kisállat simogatóban. Leszórt a paci elé egy marék kockacukrot, hogy nyugton legyen, oszt kigombolta a sliccét, de mielőtt jó lett volna a lovacskának, a gondozók lekapcsolták.

Te beteg vagy Zsolti! És a néni…

Én is beteg vagyok, most éppen a lumbágó kínoz, meg az aranyerem is előgyött…

…jó, de mit szól a fagyasztott csirkével fajtalankodó férfi esetéhez?

Hát mivel vidéken nevelkedtem, számomra nem meglepő, ha azt hallom, hogy hátulról is tömik a libát. Egyszer még mikor a Zsolti anyjával voltam állapotos, meglátogattuk a szüleimet, oszt éjjel veszett kotkodálásra ébredtünk, mindenki kapát, kaszát ragadott, mer aszittük róka jár az ólba, csak mikor a lámpással odavilágítottunk láttuk, hogy az uram próbál megszabadulni egy rikácsolva csapkodó kendermagos tyúktól, ami rászorult a bájdorongjára. Kiderült, hogy az bajkeverő Lali sógor beszélte teli a fejét, hogy ha velem nem vergődik zöld ágra a más állapotom miatt, akkor vigasztalódjon a baromfikkal. Még szerencse, hogy nem a pulykával kezdett ki, mer az hirig, még le is csippentett volna abból a pár sovány centiből.

És neked Zsolti mi sexuális téren a legbizarrabb vágyad?

őszintén szólva, amióta a Hudálekné unokáját megláttam kint babázni és homoksüteményeket csinálni az udvaron, másra sem tudok gondolni, minthogy…

Nem szégyelled magad? Megrontanál egy kisgyermeket?

Ki beszél itt a gyerekről, agyzsugor? A Barbie babáját akarom megszerezni negyed órára, hogy hátul a fáskamrában megnézhessem, igaza volt-e a Sugovácznak, hogy a Barbie a rucija alatt is nyalóka, mer a Sugó már a húga összes régi babáját beavatta, úgyhogy tudja mit locsog. Az meg nem zavar, hogy a Barbie alig van húsz centi, mer így is van velem szemben tíz centi előnye, ha érted mire célozok. Na, dászvidánya.

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123