vissza

Brad Pitt

Hollywood egyik legférfiasabb színésze Brad Pitt szerint egy év múlva divatba jön a szoknya a férfiak körében is. Pit maga is szívesen viselte a ruhadarabot legújabb filmje, a Trója forgatásán. A 40 éves színész az új film berlini díszbemutatóján nyilatkozta, hogy a divatérzékeny férfiak jövő nyáron görög stílusú szoknyákban járhatnak majd. "Nem esett nehezemre a félmeztelen harcost eljátszani, mivel otthon is mindig meztelen vagyok, a szoknya pedig kimondottan kényelmes viselet" - mondta a színész. A nyilatkozat kapcsán beszélgettünk a Rokker családdal.

Zsolti te szívesen hordanál szoknyát, ahogy Brad Pitt?

Hát, ha ez lenne a föltétele, hogy mikor hazaérek, hozzám is a Dzsenifer Eniszton dörgölőzzön és ne a Tecus, akkor még a balettcipőt és a tüllruhát is bevállalnám, sőt eltipegném bennük a “Hattyú halálát” Viszont nem tudom, mit szólna a nagymuter, ha felváltva hordanánk a rakott szoknyáit. Mongyuk ziher, hogy nagyobb lenne a komfort érzetem, mint a műbőr gatyómban, mer abba nyáron keményre főnek a lágy tojásaim, és egy afrikai szafari hangulatát varázsolja a szobánkba, olyan oroszlánszag árad belőle. Ha szellőztetek, az állatkertbe megvadulnak a zebrák. Amúgy számomra nem a ruha teszi az embert, hanem, hogy mit fizet a Hörpiben.

Na és a néni mit szól ahhoz, hogy a férfiak is szoknyát fognak húzni?

Há nem nagy újdonság az. Az uram is fölpróbálgatta egy időbe a tükör előtt a holmijaimat, de a dilidoki a pszihijátrián kikezelte, oszt megúszott egy korrekciós műtétet. Amúgy én má rég nem követem a divatot, mer a nyugdíjam csak arra ösztönöz, hogy az árleszállításokra figyeljek. No nem mondom, ha az MDF piacon meglátok valami cuki viaszos vászon köténykét, amin nem hagy nyomot a pörköltszaft, aztat csak megveszem, legfeljebb abba a hónapba nem váltom ki a papa egyik gyógyszerit. Amúgy mostan úgy tudom valami retro hullám van, ami aztat jelenti, hogy minden népszerű ami ósdi, akkor viszont nálam senki se naprakészebb.

És te Zsolti mennyire figyeled a divat rezdüléseit?

Hát ha az aktuális divat arról szól, hogy kibuggyannak a kétkezes csöcsök a passzos blúzokból, akkor nagyon, annyira, hogy felületes szemlélő aztat is hiheti, hogy epilepsziás rohamom van, mer úgy folyik a nyál a számból. Amúgy csak ott forgatom az “Ez a divatot” ahová a király is nyögni jár. Persze azér innét-onnét mindég hallok a zúj őrületekről, mint, hogy lyukat fúrnak oszt gyémántot rakatnak a fogakba. Na ilyen hülyeségért én egy kanyit se csengetnék, pedig olcsóbban úsznám meg, mer a lyukak már megvannak. Meg aztat is hallom, hogy kifehérítik az agyarakat. Pölö a “vévés” Nóci is kiszidoloztatta mind a negyvenet. ő amúgy törzsvendég az ilyen “tuning műhelyekben”, úgyhogy sűrűn cserélgetheti az igazolvány képeit. Minden rokonlátogatáskor megkérdik: Kit keres? Mennyivel egyszerűbb pölö a nagymuternak, az csak kiveszi este a protkóját, bedobja egy pohár cilites vízbe, oszt reggelre úgy csillog, mint Vágó István az IQ teszten.

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123