vissza

Britney

Britney Spears a népszerű popcsillag éveken át hangoztatta, hogy nem fogja senki kedvéért elveszíteni a szüzességét az esküvője előtt, mivel szigorú vallásos nevelésben részesült, ezért elutasítja a házasság előtti nem életet. Ehhez képest nemrégiben az énekesnő ex-barátja kijelentette: Britney már nem ártatlan! A női nem nagy csodálóját, Rokker Zsoltit faggattuk ki az esettel kapcsolatos érzéseiről.

Mit szólsz a hírhez Zsolti, hogy Britney már nem szűz?

Persze, hogy nem az. Én vettem el neki.

A mi információink szerint az N'Sync zenekar tagja, Justin Timberlake volt a szerencsés.

Ugyan már, az a kis nyálgép még a kanyarban sem volt, amikor én már el is nyomtam azt a staubot, amire Britni után rágyújtottam. Na, látom guvad a szemed öcsém, úgyhogy elmondom, hogy esett a dolog. Valamelyik nap, talán egy pénteken, úrrá lett rajtam a szombat esti láz, oszt mondom a Tecának, hogy rántson valami kalucsnit a sárga bütykeire és ugorjunk le a Hörpi bisztróba, hogy megnézzük mit hoz ki belőlünk éhgyomorra a sör meg az unikum. Igen ám, de a Teca szokás szerint beszorult a teherliftbe, nekem meg nem volt kedvem visszamenni a lángvágóért, úgyhogy facéran érkeztem a tett színhelyére. A Hörpi majnem üres volt, mer' mindenki a meccset nézte otthon, ugyanis a Lakatos Árpi hazavágta a bisztró kínai piacos Panaszkodik tévéjét, mer' a családi pótlék ünneplése közben megtántorodott és a homlokával mozaikot csinált a fekete-fehér képcsőből. Szóval kongott a hely, csak egy szőkés bula dekkolt fél deci kevert, meg egy krumplis pogácsa mellett a pultnál.

ő volt Britney?

Nem, ő a Halináné volt, aki a nyugdíja mellett takarít a Hörpiben, és egyszer leverte a polcról a partvisa nyelével a hypós flakont, az meg ráborult a búrájára, és leszívta a haja színét, holló feketéből olyan albínó szőkébe. A Britni Spricc az egyik sarokasztalnál ült, egy diétás pepsi mellett. Látszott rajta maga alatt van, gondoltam is, de cserélnék vele… Szóval már a látványa sokkolt, mint a nagyfatert a viagra árcédulája, úgyhogy odaléptem és megkérdeztem: Nem kérsz valami rövidet? De biztos félreértett mer' ki se' tuttam gombolni a sliccemet, fejbenyomott a kólás üveggel, amitől csak még jobban beizgultam, mer' már kettőt láttam belőle. Amúgy is bírom az ilyen kömény csajokat, például amikor a Tecára hajtottam, akkor is az első mondatom után az ambulancián rakták vissza az álkapcsomat. De azért kikértem magamnak…egy liter kadarkát neki meg még egy langyos pepsit, és egy kis hubit is, hangulatfelelősnek. Az igazi az lett volna ha ott van a gitárom, és elnyomom neki, hogy: Kék a szeme, az arca csupa redő, de a gityóba belefijalt a macska, úgyhogy csak szemeztünk.

De mit keresett a Hörpi bisztróban Britney Spears?

Mi mást, mint egy igazi férfit? Gondolom a hírem megelőzött, mint a Bejmüllert hátszélben a szaga. Mer' a Teca előtt nem voltam én apáca, suhogott ám a pálca. Úgy gyüjtöttem a skalpokat, mint más a márkakkupakot. Csak kis Dölonnak hívtak a gárék, mer' hasonlítottam az Alen Dölon híres focistára, meg tuttam egy pár franciai szót is, mint zsötem, konyak, meg párizsi. A suliban egyszer elcsíptem egy levelet is, amiben aszt írták rólam a csajok, hogy jóképű, de sajna csak félreolvastam a lóképűt. Pedig akkor még volt egy pár fogam elöl is. A Britni ezér' is kattant rám, mer' becsömörlött a sok fotómodellező séróbárótól, és egy kőkemény szakmunkásra vágyott. De azér' megnyugtattam a fogorvos dumával, hogy nem fog fájni, erre ő aszt mondta: Oké bébi, van mór tájm. Én meg bedöntöttem a sörös rekeszek közé.

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123