vissza

Csajozás

 A tapasztalatok szerint a tinédzser lányok elsősorban éjszaka, a diszkóból hazafelé esnek teherbe. Így előfordul, hogy éjjelente a sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciákon 10-15 lány is szaktanácsadást kér. A témával kapcsolatban a sikátorok Don Juanjának, vagyis Rokker Zsoltinak is akadnak tapasztalatai.

Zsolti, te létesítettél már sexuális kapcsolatot diszkó után?

Persze, dizsi előtt, alatt és után is kamatyoltam már nem kétszer. Amúgy az első ilyen diszkó balesetem pont a Teca nevéhez fűződik, akit a Szánsájn diszkóban csíptam föl. Emlékszek, a látványa csalóka volt, mer' a lézerfények kicsit slankítottak rajta, így amíg a Boniem Dedi Kúljára csörögtünk nem volt feltűnően rozmár, csak amikor a Házibuli zenéjére összesimultunk, akkor éreztem, hogy nem egy Szofi Márszó akadt a horgomra. Szóval olyan volt mint egy világvevő rádió: volt mit fogni rajta. Legszívesebben már a tánclinóleumon megdöntöttem volna, mint a világcsúcsot, de meg kellett várnom amíg az utolsó busz is elmegy, ahhoz, hogy hazakísérhessem. Ez volt a taktikám…

Hazafelé tértél rá a lényegre?

Ja, de ha állandóan közbeköhögsz, egyrészt elvesztem a fonalat, másrészt lebólintod a térdkalácsomat.

Oké, bocs.

Na azér'. Szóval battyogtunk hazafelé a Tecussal, oszt kedvcsinálónak meséltem neki egy bizarszeksz filmről, amit a Lali sógornál láttam és egy kínai törpe nő üzekedett benne, egy palota pincsivel a sángháji sintértelepen. De a Teca nem indult be a sztorira, csak kétszer rókázott, biztos a sok boros kólától. Gondoltam akkor majd varázslatos ujjaim beindíccsák a hormonjait, úgyhogy elkezdtem simogatni a nyakát, amit egyébként egy rinocérosz is megirigyelne, és találtam a belső zsebemben egy szikkadt turistaszalámis zsömlét is, amit szintén csatasorba állítottam a magömlés kedviért. Végül el is csavartam a fejét, bár majd' kifordult tőle a könyököm. Ott helybe neki is vetkőztem és kezdtem őtet is kihámozni a gönceiből. Ja aszt még nem mondtam, hogy január volt és térdig érő hó, úgyhogy mindketten rétegesen voltunk öltözve.

Akkor ez nem könnyítette meg a helyzetedet…

Ördögöd van öcsém, de még egyszer félbeszakítasz, félbe szakítalak! Szóval a Tecuson ott feszült egy vatta kabát, egy síruha, egy műszőrös mellény, egy úvézöld pulcsi, egy műszálas ing, egy kombiné meg egy filc melltartó. Derékon alul meg a síruha alsója, egy kordgatya, egy macskanadrág, egy nájlon harisnya, egy tundra bugyi, meg egy inkontinencia betét. Ehhez képest én csak letoltam a Trapper farmerom, oszt már integetett is a bohóc. De mire eljutottam a Tecus kombinéjáig, lefagyott a limbim, hiába próbált a csaj életet lehelni beléje. Pedig ígéretes, fogamzás gátlástalan lamúrnak indult a dolog, aztán végül a kannás borom helyett, ihattam fagyállót, hogy legalább brúzolni tuggyak. Azóta ha télen lépek félre, mindég felhúzok a "harmadik lábomra", egy ötujjas bundakesztyűt a lefagyás meg a teherbe ejtés ellen. Hiába no, a tapasztalat szüli a másztört!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123