Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat
Rokker Zsoltti, ali(j)as Erdei Sándor március 2.-án született Miskolcon. Középiskolai tanulmányait Sátoraljaújhelyen végzi kertészeti technikumban, ahol megtapasztalja a mezõgazdasági életforma és az agrárproletariátus viselkedési normáinak megfelelõ stílust, melyet késõbb nagyszerûen hasznosít.

Jelentõsebb eredményei a középiskolában:

- Kitaibel Pál országos biológiai verseny 3. hely(1994)
- Szép Magyar Beszéd verseny: Kazinczy érem (1995)
- Csengey Dénes országos vers és prózamondó verseny ifjúsági kategória:1.hely(1995)

1996-ban felvételizik a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának Kulturális Antropológia szakára, ezzel párhuzamosan indul humorista pályája. 1996-ban egy versmondó versenyen a mûsorvezetõ. Böröczky József, a Mikroszkóp színpad mûvésze hívja szerepelni az HBO mozicsatorna akkor induló Mennyi?30! címû kabarémûsorába, ahol különbözõ karaktereket elevenít meg: Cudar Józsi, Agresszív Lali sógor, Büdösszájú Gyöngyi, Törköly Pista bá, Dzsekszon, majd új figurái lesznek a mûsor vége felé 1999 körül a Nagymutter és Rokker Zsoltti.
A Rádiózást a Boros Lajos-Bochkor Gábor mûsorvezetõpárosnak köszönheti, õk hívják a Danubius Rádió gegcsapatába, majd együtt mennek át a Slágerbe, ahol immár Rokker Zsoltti és nagymamája állandó szereplõi a legsikeresebb ébresztõmûsornak a Bumerángnak. Az 1996-2000-ig tartó idõszakot nevezi az igazi iskolának az életre, mivel folyamatosan jár fellépésekre, úgynevezett haknikra, ahol egyre többen megismerik a nevét, és arcát (errõl annyit hogy van aki mai napig Zsoltinak hívja,az arca meg csak annyira ismert hogy bármikor beeteti a mûv.ház portásnénijét hogy õ a Szabó Győző). Ezidáig az elmúlt tíz év alatt kb.ezer fellépése volt szerte az országban, és szinte minden hétvégén hívják valahová.

2001-ben jelent meg elsõ lemeze "Rokker Zsoltti és a nagymutter" címmel, mely sokáig egyedüli kabarélemezként (hiszen zömmel prózai mûvekrõl van szó) az eladási listák elõkelõ harmadik helyén tanyázik, s végül platinalemez fokozatot ér el. Egy videoklip is készül az anyaghoz "Rokker Zsoltti - Egyveleg" címmel,melyet a videók menüpont alatt megtekinthetnek.. A második lemez 2003 áprilisában jelenik meg "Rokker Zsoltti -Neszójjábe" címmel. Ennek borítóján kezdõdik a Rokker Zsoltti képregény változata, mely a megrajzolt figurákra épülve a hazai lapok fûszere, és minden korosztály kedvence lett. 2002-ben végzi el az egyetemet, általános kultúrantropológusként diplomázik, diplomamunkáját kedvenc falujáról, az ország legkisebb lakott településérõl (8 fõ) írja "Szanticska, egy újjáéledõ falu" címmel.

2005 -ben egy új lemez jelent meg,melynek címe:”Tömény”,és a „Bumeráng” c. mûsorban elhangzott legjobb interjúk esszenciája,egyfajta Best of válogatás.Ezen a lemezen Rokker Zsoltti az élet napos és árnyékos oldalára egyaránt elkalauzol bennünket,a buliktól kezdve,az utazásokon,csajozásokon át a teljes eszméletvesztésig.Ajánljuk mindenkinek ezt az albumot aki szereti Rokker Zsoltti sajátos nyilatkozatait,s szeretne egy óra felhõtlen röhögésben kikapcsolódni,s nevetésben gyógyírt találni az élet nehézségeire,melyeket Rokker Zsoltti a maga sajátos stílusában,nagymutterjával együtt nem túl bonyolultan értelmez.

Erdei Sándor egyébként negyedik éve foglalkozik pálinkakészítéssel, ez idő alatt országos versenyeken több aranyérmes és champion díjas pálinkát is készített, jelentősebb versenyeredményei:2011-ben az Ongai regionális pálinkaversenyen az év likőrje lett a saját készítésű virágmézes dió likőrje,egy aranyéremmel,és champion díjjal kiegészülve!

2012-ben a Palóc pálinkaversenyen Nagykeresztúrban a Sajmeggy pálinkája arany és champion díjat nyert,2013-ban a Gyulai Országos pálinkaversenyen szintén két aranyéremmel lett gazdagabb a Som pálinka és a Virágmézes Dió likőr jóvoltából!

2013 szeptemberében az I. Erdei és Vadon Termő Gyümölcsökből Készült Pálinkák Országos Versenyén a Sajmeggy pálinkájával „champion” és összesítésben „A legjobb bérfőzető” díját szerezte meg!.2013-tól pálinkáit saját maga főzi „Hagyó”rendszeren!

”Rokker pálinka„néven 2013-ban hivatalosan is megjelentek a forgalomban a pálinkái !

Új szolgáltatása a pálinkakóstolóval egybekötött kabaréest,melynek során elmondja a pálinkakészítés során szerzett élményeit, vicces történeteit egy rekeszizom-dolgoztató stand-up comedy show keretében, és a saját készítésű „Rokker” pálinkákat is megkóstolhatja a közönség!

Igény szerint üzletek,vendéglátó helyek számára, folyamatos árusításra zárjegyzett „Rokker” pálinkák megrendelhetőek kajszibarack, szilva, sárgamuskotály törköly és vadkörte ízekben, dedikált üvegekben, hamarosan tovább bővülő kínálattal a palinka@sappusztai.hu címen!

 
Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat