Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Big Bráner

A legnépszerûbb tévémûsorok manapság egyértelmûen a különbözõ valóságshow-k, hiszen a "hús-vér" résztvevõkkel könnyebb azonosulni, mint pl. egy színésszel. Talán nincs is olyan tévénézõ aki ne kacérkodott volna már a gondolattal, hogy mi lenne ha cserélhetne mondjuk a Big Brother ház lakóival, hiszen a játék anyagi és erkölcsi téren is sokat hoz a nyertes konyhájára. Nincs ezzel másképp Rokker Zsolti sem, akit egy ritka, nála még józannak számító, nyolc ezrelékes véralkoholszintü pillanatában sikerült meginterjúvolnunk.

Úgy tudom Zsolti, hogy nagy rajongója vagy a Big Brothernek, fantáziálgattál már arról, hogy mi lenne ha cserélhetnél velük?

Persze, csak errõl fantáziálgatok, meg persze felfeszített ajtajú borospincékrõl és begerjedt szüzekrõl, Éva kosztümben Ha beköltözhetnék, vinném magammal az egész családot, azokban is megvan minden, ami a Big Brádörös brancsban. A nagyfater aktivitás mutatója pár évtizede már ugyanúgy zérón áll mint a Bálinté, olyan mélyen és olyan sokat alszik, hogy a kóma ahhoz képest akciófilm, a múltkor is mikor pár percre felriadt, ki akarta fizetni a lakbért, pengõben. A nagymuternek meg a legutóbb lapátra tett Pongóval vannak rokon vonásai, hiába álcázza magát vendéghajjal. Csak a mama hajhagymái erõszakos halált haltak, mikor egy nyáron a balatonfenyvesi SZOT üdülõben elaludt a nád mellett, a stégen, oszt lepermetezte a szúnyogirtó helikopter. De az is lehet, hogy attól lett bõrbúra, hogy egyszer az alkohol elvonási tüneteimet az õ hajszeszével enyhítettem és, hogy ne vegye észre a hiányt, föltöltöttem az üveget domesztosszal, mer többször mondta sikálás közben, hogy az mindenre jó.

És te szerinted kire hasonlítasz leginkább a Big Brother házból?

Popeyre annyiból, hogy én is komoly harcmûvész vagyok, fõleg töréstechnikában jeleskedek, a múltkor is lefejeltem egy darabot a mûkõ ablakpárkányunkból, mikor kutyagumira léptem az ajtónk elõtt. Az elkövetõ természetesen a szomszédunk, a Hudálekné Fifi kutyája volt, akit emiatt nem is vinnék a Nagy Bratyó házba, viszont még egy csúszós kupac a folyosón és jegyet vált a sintértelepre. Aztán mondhatnám még a big bráneres Renátót is, akire még hasonlítok, természetesen legyûrhetetlen kangörcseim tekintetében, és az én libidómat is fölpumpálja az Évi, fõleg mert diétás fogás az én maceszgombóc alkatú Tecámhoz képest. Tömegpusztító fegyver legyen a talpán ami benne kárt tehet. Szóval az Évi akár maradhatna is a házban, hátha összemelegednénk, úgy is azt hallottam, hogy szereti az állatokat, akkor pedig nekem is zöldet mutatna a szemaforja.

És ha esetleg te maradnál utolsónak, mit kezdenél a nyereménnyel?

A pénz még nem is érdekelne annyira, úgyse tartana soká, ha kifizetném azokat a telefonszámlákat, amiket magányos estéimen hoztam össze, emeltdíjas vonalon, unatkozó háziasszonyokkal, meg a popómániás szõke szupernagyival. Inkább annak örülnék, hogy életem végéig potyázhatnék a mindenféle partikon, nyomnám két pofára a lazacfilét, a kaviáros tojást, meg a tankpezsgõt, vinnék haza az öregeknek is a farzsebemben tormás sonkatekercset, orosz rémtortát. Meg persze bratyiznék a nagy sztárokkal, mint Balázs Puli, vagy a Dupla Málé, talán a Pataky Mûvek fejével, Attissal is koccinthatnék aktuális mítoszromboló lemezére. Éjfél felé megpróbálnám lenyalni Pokriftsák Mónika tetoválásait és kettéfésülni Sváby András szemöldökét, úgyhogy biztos bekerülnék a következõ heti sztármagazin, parti rovatába, oszt otthon kicellukszozhatnám a budi ajtóra. Egy idõ után biztos lenne lemezem is, amin duettet vonyíthatnék Uhrin Benedekkel, Bodnár Attilával, esetleg Szabó Gyõzõvel, hogy csak a legnagyobbakat mondjam Freddie Mercury óta. Na, de hagyjuk az álmodozást, inkább megyek, megteremtem a jövõm alapjait, lopok pár sörösüveget a visszaváltóból.

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat