Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Brad Pitt

Hollywood egyik legférfiasabb színésze Brad Pitt szerint egy év múlva divatba jön a szoknya a férfiak körében is. Pit maga is szívesen viselte a ruhadarabot legújabb filmje, a Trója forgatásán. A 40 éves színész az új film berlini díszbemutatóján nyilatkozta, hogy a divatérzékeny férfiak jövõ nyáron görög stílusú szoknyákban járhatnak majd. "Nem esett nehezemre a félmeztelen harcost eljátszani, mivel otthon is mindig meztelen vagyok, a szoknya pedig kimondottan kényelmes viselet" - mondta a színész. A nyilatkozat kapcsán beszélgettünk a Rokker családdal.
Zsolti te szívesen hordanál szoknyát, ahogy Brad Pitt?
Hát, ha ez lenne a föltétele, hogy mikor hazaérek, hozzám is a Dzsenifer Eniszton dörgölõzzön és ne a Tecus, akkor még a balettcipõt és a tüllruhát is bevállalnám, sõt eltipegném bennük a “Hattyú halálát” Viszont nem tudom, mit szólna a nagymuter, ha felváltva hordanánk a rakott szoknyáit. Mongyuk ziher, hogy nagyobb lenne a komfort érzetem, mint a mûbõr gatyómban, mer abba nyáron keményre fõnek a lágy tojásaim, és egy afrikai szafari hangulatát varázsolja a szobánkba, olyan oroszlánszag árad belõle. Ha szellõztetek, az állatkertbe megvadulnak a zebrák. Amúgy számomra nem a ruha teszi az embert, hanem, hogy mit fizet a Hörpiben.
Na és a néni mit szól ahhoz, hogy a férfiak is szoknyát fognak húzni?
Há nem nagy újdonság az. Az uram is fölpróbálgatta egy idõbe a tükör elõtt a holmijaimat, de a dilidoki a pszihijátrián kikezelte, oszt megúszott egy korrekciós mûtétet. Amúgy én má rég nem követem a divatot, mer a nyugdíjam csak arra ösztönöz, hogy az árleszállításokra figyeljek. No nem mondom, ha az MDF piacon meglátok valami cuki viaszos vászon köténykét, amin nem hagy nyomot a pörköltszaft, aztat csak megveszem, legfeljebb abba a hónapba nem váltom ki a papa egyik gyógyszerit. Amúgy mostan úgy tudom valami retro hullám van, ami aztat jelenti, hogy minden népszerû ami ósdi, akkor viszont nálam senki se naprakészebb.
És te Zsolti mennyire figyeled a divat rezdüléseit?
Hát ha az aktuális divat arról szól, hogy kibuggyannak a kétkezes csöcsök a passzos blúzokból, akkor nagyon, annyira, hogy felületes szemlélõ aztat is hiheti, hogy epilepsziás rohamom van, mer úgy folyik a nyál a számból. Amúgy csak ott forgatom az “Ez a divatot” ahová a király is nyögni jár. Persze azér innét-onnét mindég hallok a zúj õrületekrõl, mint, hogy lyukat fúrnak oszt gyémántot rakatnak a fogakba. Na ilyen hülyeségért én egy kanyit se csengetnék, pedig olcsóbban úsznám meg, mer a lyukak már megvannak. Meg aztat is hallom, hogy kifehérítik az agyarakat. Pölö a “vévés” Nóci is kiszidoloztatta mind a negyvenet. Õ amúgy törzsvendég az ilyen “tuning mûhelyekben”, úgyhogy sûrûn cserélgetheti az igazolvány képeit. Minden rokonlátogatáskor megkérdik: Kit keres? Mennyivel egyszerûbb pölö a nagymuternak, az csak kiveszi este a protkóját, bedobja egy pohár cilites vízbe, oszt reggelre úgy csillog, mint Vágó István az IQ teszten.

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat