Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Csajozás

A tapasztalatok szerint a tinédzser lányok elsõsorban éjszaka, a diszkóból hazafelé esnek teherbe. Így elõfordul, hogy éjjelente a sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciákon 10-15 lány is szaktanácsadást kér. A témával kapcsolatban a sikátorok Don Juanjának, vagyis Rokker Zsoltinak is akadnak tapasztalatai.

Zsolti, te létesítettél már sexuális kapcsolatot diszkó után?

Persze, dizsi elõtt, alatt és után is kamatyoltam már nem kétszer. Amúgy az elsõ ilyen diszkó balesetem pont a Teca nevéhez fûzõdik, akit a Szánsájn diszkóban csíptam föl. Emlékszek, a látványa csalóka volt, mer' a lézerfények kicsit slankítottak rajta, így amíg a Boniem Dedi Kúljára csörögtünk nem volt feltûnõen rozmár, csak amikor a Házibuli zenéjére összesimultunk, akkor éreztem, hogy nem egy Szofi Márszó akadt a horgomra. Szóval olyan volt mint egy világvevõ rádió: volt mit fogni rajta. Legszívesebben már a tánclinóleumon megdöntöttem volna, mint a világcsúcsot, de meg kellett várnom amíg az utolsó busz is elmegy, ahhoz, hogy hazakísérhessem. Ez volt a taktikám…

Hazafelé tértél rá a lényegre?

Ja, de ha állandóan közbeköhögsz, egyrészt elvesztem a fonalat, másrészt lebólintod a térdkalácsomat.

Oké, bocs.

Na azér'. Szóval battyogtunk hazafelé a Tecussal, oszt kedvcsinálónak meséltem neki egy bizarszeksz filmrõl, amit a Lali sógornál láttam és egy kínai törpe nõ üzekedett benne, egy palota pincsivel a sángháji sintértelepen. De a Teca nem indult be a sztorira, csak kétszer rókázott, biztos a sok boros kólától. Gondoltam akkor majd varázslatos ujjaim beindíccsák a hormonjait, úgyhogy elkezdtem simogatni a nyakát, amit egyébként egy rinocérosz is megirigyelne, és találtam a belsõ zsebemben egy szikkadt turistaszalámis zsömlét is, amit szintén csatasorba állítottam a magömlés kedviért. Végül el is csavartam a fejét, bár majd' kifordult tõle a könyököm. Ott helybe neki is vetkõztem és kezdtem õtet is kihámozni a gönceibõl. Ja aszt még nem mondtam, hogy január volt és térdig érõ hó, úgyhogy mindketten rétegesen voltunk öltözve.

Akkor ez nem könnyítette meg a helyzetedet…

Ördögöd van öcsém, de még egyszer félbeszakítasz, félbe szakítalak! Szóval a Tecuson ott feszült egy vatta kabát, egy síruha, egy mûszõrös mellény, egy úvézöld pulcsi, egy mûszálas ing, egy kombiné meg egy filc melltartó. Derékon alul meg a síruha alsója, egy kordgatya, egy macskanadrág, egy nájlon harisnya, egy tundra bugyi, meg egy inkontinencia betét. Ehhez képest én csak letoltam a Trapper farmerom, oszt már integetett is a bohóc. De mire eljutottam a Tecus kombinéjáig, lefagyott a limbim, hiába próbált a csaj életet lehelni beléje. Pedig ígéretes, fogamzás gátlástalan lamúrnak indult a dolog, aztán végül a kannás borom helyett, ihattam fagyállót, hogy legalább brúzolni tuggyak. Azóta ha télen lépek félre, mindég felhúzok a "harmadik lábomra", egy ötujjas bundakesztyût a lefagyás meg a teherbe ejtés ellen. Hiába no, a tapasztalat szüli a másztört!

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat