Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Dzsekszon

Ismét plasztikai mûtétet végeztek el Michael Jackson arcán, akinek ez alkalommal az orrát módosították. Egy orvosi szakvélemény szerint, a beavatkozás következtében a "pop királya" többé nem tudja majd kifújni az orrát. A sztár átváltozásairól és a kozmetikai mûtétekrõl beszélgettünk egy kedves idõs nénivel és rosszarcú unokájával, Zsoltival.

Zsolti, mit szólsz Michael Jackson legújabb átváltozásához?

Há' lassan nem lesz mibõl szobrászkodni a doktoroknak, mer' elfogy a Májkül búrája. Lehet, hogy õ lesz az elsõ, akin fejátültetést hajtanak végre. Ami rá is férne. Ajánlanám a Bejmüllert donornak, abban van anyag, évekig faraghatnák. Csak emberszabású legyen a végeredmény, mer' most olyan a Dzsekszon feje, mint egy kihipózott zombinak. Nem is értem mér' nem õ kapta meg a "Múmia 2" címszerepét. De lehet még filmsztár, mer' ha megcsinálják a Pinokkió horror változatát, tuti, hogy õ lesz a befutó. Szóval lehet, hogy fürdik a dollárba', de én nem irigylem. Például minden mûtét után le kell cseréltetnie az igazolványképeit, különben egy szimpla közúti ellenõrzésen is bebukna. Úgy hallom, ha találkozik az anyjával, az is úgy fogadja, hogy: Te vagy az Májkül? Még a majma is tök zavart, mer' minden héten új gazdája van. Ráadásul a legutóbbi lemezébõl is csak a sebész szakma vett, de azok is csak a fotói miatt, hogy tudják mik az aktuális mûhibák.

És a néninek mi a véleménye a mûtéttel korrigált vonásokról?

Én amondó vagyok, hogy a belsõ szépség a fõ, nem a pofa. Én se szabatnám át a képem, már csak azér' se, mer' ha minden ráncom felvarratnám, arra nagyker' áron is rámenne pár száz évnyi nyugdíjam. Pedig valamikor, az uram szerint, úgy néztem ki messzirõl, mint a Karádi Katalin egy kapualjban, elsötétítéskor. De az a hasonlóság a mindenható mûve volt, nem valami Frankenstein doktoré. Mi csak egyszer plasztikoltattunk az SZTK-ba, mikor az uram lapátfüleit kurtábbra varrattuk, mer' akkora légellenállása volt, hogy szembeszélben helyben járt, mint az a Májkel Dzsekszon. De ezek a mai népek félkegyelmûek, odavannak a mûanyagért. Ez a mihaszna unokám is azokat komálja, a Pamélát, a Mónikot, meg a Chert…

Zsolti: Fõleg a csapoltat, Mama!

És azokról a hölgyekrõl Zsolti, mit gondolsz, akik egyik pillanatról a másikra, kigömbölyödnek, de mégis azt állítják, hogy rajtuk minden természetes?

Az mind kamu rizsa. Olyan nincs, hogy a gádzsi egyik nap még elöl deszka hátul léc, másnap meg akkora tõgyek vannak az álla alá varrva, hogy bármelyik tehenészet leigazolná. Oszt' ha valaki kérdi, simán azt hazudja, hogy szõrüstül-bögyöstül eredeti. Ja, engem meg most avatott díszdoktorrá a Tudományos Akadémia... Ki hiszi má' el? Talán csak a nagyfater, de az aszt is bevette, hogy a mikro-chip egy apró madár. Meg jönnek a dumával, hogy azért köll a mellturbózás, mer' szülés után sokáig szoptattak. Hát mit mondjak ezen a téren én se kímélem magam, mégse' fekszek kés alá. Amúgy nekem frankón mindegy, hogy egy csajt a Jóisten vagy a Kárter doktor szabott formássá, így is úgyis meghegesztem a kipufogóját, csak ne nézzen madárnak. Mondja azt, hogy: Zsolti, most jöttem a szilikon völgybõl, frissek, ropogósak a csöcseim, tapsoljak velük az arcodon? Én esztet díjazom. Mer' az õszinteség minden kapcsolat alapja, én pl. sohase állítottam, hogy túlzásba viszem a lábápolást, bár nem is titkolhatnám, mikor ahová mezítláb lépek, ott többé fû nem terem. Szóval a lényeg az õszinteség, errõl jut eszembe, nincs egy százasod? Innék egy narancslét a Hörpiben...

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat