Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Liza Minelli

Botrányos körülmények között maradt el Liza Minelli elsõ magyarországi fellépése. Miután a jegyirodák a 11 ezer jegybõl alig több mint ezer darabot tudtak eladni, a világhírû mûvésznõ nem is utazott el Budapestre. A koncertszervezõ a jegyeket nem váltotta vissza, “kárpótlásképpen” viszont elhozta az éppen Európában turnézó Bonnie Tylert. A cég kára 100 milliós nagyságrendû. A kínos eset híre természetesen a Rokker családhoz is eljutott.

Mit szólsz ahhoz Zsolti, hogy Liza Minelli, pár száz ember kedvéért nem volt hajlandó repülõre ülni?

Én már korábban csalódtam ebbe a Laza Minellibe, mer kigyógyult az alkoholizmusból. Nekem pölö sose derogált még az se ha csak három ember elé kellett kiállni a színpadra, fõleg, hogy rajtam kívül ennyien vannak a bandámba a Puerto Rico Rumba és álltalába mögöttem foglalnak helyet. Mi a keveset is becsüljük, ez igaz arra a pár akkordra amit ismerünk, meg a nézõszámra is. Igaz sose játszottunk tömegek elõtt, csak mikor terpentint öntöttünk két vashordóba, oszt begyújtottuk õket, hogy legyen pirotechnika is. Nagyon zsír volt a látvány, mint a Dzsudász Príszt fénykorába, csak a Gyógyegér neki tántorgott az egyik hordónak, mer a basszgitár súlya instabillá tette, oszt belobbant a kerti lugas is ahol nyomultunk. Így sikerült a tûzoltókkal meg a bámészkodókkal együtt nézõcsúcsot csinálnunk. Forró hangulatú egy buli volt.

Na és a néni sajnálja, hogy Liza Minnelli nem jött el hozzánk?

Sajnálja a radai nyavaja. Ugyan mongyák, hogy jó vót a Kabaréba, de én nem hiszem, hogy a Hacsek és Sajót fölül tutta vóna múlni. Azokon én akkorákat tuttam nevetni, hogy egyszer a rántott szelet is cigány útra ment miatta. Ha az uram nem ver jó alaposan hátba, hogy kiköhincsem a mócsingot, tán már aznap alulról szagulom a koporsóm fedelit. Igaz a lapockám négybe tört a csapástól, de életet mentett. Viszont aztat mongyák, jönni fog a közeli “kultúrba” az a szép szõke Palika, tuggya aki a Soltész régi haját horgya. Na aztat becsülöm, mer szerény és szimpatikus, nem jár röpülõvel, meg udvar tartással. Aszongyák a zenekara is elfér egy olyan izébe, egy cd lejátszóba. A Zsolti viszont nem szereti hallgatni, csak ha túlette magát, mer hánytatja.

És számodra Zsolti, ki az, akinek a látványáért semmi pénzt sem sajnálnál?

A postásét, mikor a mama nyugdíját hozza. Amúgy nem vagyok má úgy rágyógyulva semmire, mint rég, leszámítva pár legális ajzószert. De azér azt még stírölém élõbe, ahogy a Britney meg a Madonna nyálazzák egymás töméseit. Mongyuk húsz éve még bármit megtettem volna, hogy láthassam Samantha Fox telivér tõgyeit. Lemaszíroztam volna õket, mint a mezei pockok a Milka tehenet. De ma már az õ adottságai is megkoptak, tasakosba meg csak a levest szeretem… A Tecus viszont tutira az elsõ sorba hörögne, ha összeállna újra Májkel Dzsekszon, mer nagyon csípja. Emlékszek mennyit gyakorolta a konyhába a “Múnvolkot”, tudod ezt az egy helybe sétát. A nagymuter meg majd megháborodott, mer a Cicus surranója gumicsíkokat dörzsölt a konyhakõbe, oszt drótkefével kellett rendbetennie. Mondtam is neki, ha már elõvette a kefét, a vasorrát is polírozza föl. Erre lecsulázott. Hiába, nem érti a tréfát.

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat