Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Õsemberfog

A mettmanni Neandervölgyi Múzeumból két elõember fogat loptak el – adta hírül a DPA hírügynökség. A leleteket felbecsülhetetlen értékûnek tartják. A fogakat 2002-ben találták a régészek, mindkettõ archeológiai szenzációnak számított. Az egyik fog egy körülbelül 12 éves gyerek tejfoga, a másik egy felnõtt zápfoga. A tolvajok a falra szerelt vitrineket leszerelték, kivették belõlük a fogakat, majd a vitrineket visszaszerelték, de nyomokat nem hagytak maguk után. Az ügy kapcsán szóhoz jutott a Rokker család fekete báránya is.

Mit tudsz az eltûnt elõember fogakról Zsolti?

Esküszöm ebbe nem vagyok sáros! Ha köll alibit is prezentálok. Húsz-harminc törzsvendég bármikor igazolja, hogy az egykori 3824-es számú italboltba, vagyis a Hörpibe nyaltam a kriglikbõl a sörhabot, a kérdéses idõpontba. Bár valószínû a mûbõr gatyám is rámegy, hogy megháláljam a zsiványbecsületet. De vállalom a közterheket, csak ne szólj a nevelõ tisztemnek, mer ha belégondolok, hogy vissza kell térnem az elõzetesbe, a végbélrózsám is belegörcsöl, oszt csak nikoflex izomlazító krém van otthon, annak meg olyan a hatása, mintha Erõs Pistával vagy forró lávával kenegetném az ánuszom. De minden szónál többet ér a tapasztalás, úgyhogy próbáld ki, hogy tuggyad mitõl rinyálok...

Látom Zsolti elhatalmasodott rajtad a paranoia…

Há mer mindenér engemet vesznek elõ. Nem elég, hogy a Teca árnyékában élek, még a gyanú árnyéka is állandóan rám vetõdik, a nap meg alig ér. Sose leszek így olaszosan kreol, pedig azoknak a sliccére jobban buknak a lúvnyák, mint a sápadt arcúakéra. Helyettem inkább a nagymuter gyászkeretes karvaj körmeire kéne rájanézni, mer annak jól jönnének azok az elõember agyarak. Mivel a múltkor mikor a gangról üvöltözött lefelé a Hudáleknénak, a Fifi miatt, aki megint kutyakomposzttal dúsította a muskátlink földjét, történt vele egy kis baleset. Mer a vén nõstény szaurusz úgy kajabált, hogy a protkója kiröppent a szájából, oszt lent a macskakövön landolva, kicsit zilált lett a struktúrája.

Szóval a mama otthagyta az udvaron a fogát?

Há ott nem hagyta, mer lecsámpázott és összegereblyézte, amit megtalált, de úgy is hiányos lett a kollekciója. Ez akkor derült ki, mikor azzal a “szuper atakk” pillanat ragasztóval, ami a non stopból véletlenül hazakísért engemet, összeragasztotta. Ráadásnak valami sertés zápfogat is belebarkácsolt, ami a Fifi táljából eshetett korábban az placcra, és most nem tudja összecsukni a száját. Úgyhogy olyan bélszag árad belõle, hogy mikor a gólyák a házunk fölé értek, inkább visszahúztak Afrikába. Ezér gondolom, hogy szüksége lenne azokra az elõember rágószervekre, amik ráadásul korban is kompatibilisak lennének, mer a mama csontjai is abból a földtörténeti idõbõl valók, mint a neander völgyiek. Szóval szerintem õ a hunyó. Ha esetleg nem vall szép szóra, nyugodtan alkalmazzanak testi kényszert. Ja, még valami. A vérdíjat már euróban kapom?

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat