Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Széncsata

A BBC televíziós csatorna rövidfilmet készít Hugh Grant, brit filmsztár hat évvel ezelõtti botrányáról, amikor a színészt Los Angelesben rajtakapták, ahogy az autójában igénybe vette egy prostituált orális szolgáltatásait. A hír kapcsán néhány szót váltottunk a témáról szívesen értekezõ Rokker Zsoltival és elszánt álszent nagymamájával.

Szerinted Zsolti, kíváncsiak még az emberek Hugh Grant kalandjára?

Há biztosan, ha filmet csinálnak belõle. Mer az emberek imádják stírölni ahogy a sztárok dolgoztatják a bohócot, és hõmérõzik a mókust. Mintha õket a jóisten különbnek teremtette volna, mint mondjuk a Lali sógort, pedig egy túróst. Példájul mikor a Bruce Willisnek a szélesvásznon, elõször bevillant a kis hernyója, felröhögött a multiplex, mer hát nem volt éppen nagy kaliberû maroklõfegyvere a hõsnek, sõt inkább, tipikus egylövetû dugós flintának tûnt. Nem olyannak mint a Renátójé a Big Bratyóba. Az tenyész csõdör a javából. Amikor csak kedve szottyan elviszi lovagolni a nimfomániás Évit, nincsen kamera fóbiájuk se, meghívják az egész országot a pipsójukba. Oszt bámulja is õket boldog boldogtalan, pedig olyanok egymáson mint a nagymuter sült oldalasa, a sovány csontos húson izzad a sok zsír.

A néni is kíváncsi a botrány filmekre?

Dehogy vagyok! Életembe csak egyszer láttam ilyet, amit a Zsolti csinált a Hudálekné meg egy útkaparó munkás légyottjáról a szenespince ablakán keresztül. Az is csak azér érdekelt, mer valaki ellopta az ünnepi mûselyem bugyogómat a szárítóról és a Hudáleknéra gyanakodtam, mer nagyon csorgott a nyála, mikor a kínai bótból hazahoztam a bugyeszt. Nem csoda, hogy tetszett neki, mer nagy rózsaszín pillangók és lila pávák voltak rajta, meg gombolyaggal játszó sárga cirmosok, amik eredetileg fehérek voltak, de a használatba átszínezõdtek. Mondjuk a Zsolti megtántorodott mikor elõször meglátta, de õ igénytelen, nincs tisztába a divattal, se ízlése, se májmûködése. Szóval megnéztem aztat a videjót, hátha az én alsómmal csábította el az a cemende a melóst, de nem volt rajta bugyi.

Nem is tudtuk Zsolti, hogy amatõr filmes is vagy, nem csak korhely.

Ja. A Tecáról meg magamról akartam forgatni egy kis kandikamerás házimozit, hogy ha kenyértörés lesz egyszer köztünk, tudjam bizonyítani az ombudszmannak, hogy szekszuálisan zaklatott és megerõszakolt. De hazafelé menet, meghallottam, hogy szarvasbõgés van a szenesben, úgyhogy inkább arra kanyarodtam, nem is bántam meg, mer akkorát témáztak a Hudálekné meg a gavallérja, hogy a német brikettbõl szénpor lett alattuk. A felvételt megmutattam a nagyfateréknak is, hogy megtudják végre mi az élet értelme, aztán elpasszoltam itt két sarokkal lejjebb a videotékában. Mai napig az a legkelendõbb filmjük, nézd meg te is, kérd a Széncsata rendezõi változatát. Most készülök a folytatásra, ami már erotikus thriller lesz, mer miközbe a Hudálekné gimnasztikázik a gázszámláson, bemószerolom a férjénél, oszt biztos lesz bicska nyitogatás. Most meg megyek, mer ki szeretnék józanodni, de ahhoz még be is kell rúgnom. Szóval, csá!

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat