Életrajz Kiadványok Fotók Videók Hangjátékok Írások Képregények Poetix Szanticska Reklám Kapcsolat

Szex zaklatás

Növekszik azoknak a férfiaknak a száma az USA-ban, akik azt állítják, hogy szexuális zaklatást szenvedtek el. Míg 1992-ben csak 9 százaléka volt férfi a szexuális zaklatás miatt pereskedõ munkavállalóknak, 2003-ban ez az arány már 15 százalék volt. Az ilyen esetek többségében férfiakat vádolnak erõszakoskodással, míg a nõk elleni bejelentés ritkább, derül ki a statisztikai adatokból. Sok férfit a munkahelyén azért piszkál egy vagy több férfi, mert nõiesnek, puhánynak tartják õket. A téma kapcsán Rokker Zsoltit kérdeztük.

Zsolti, téged zaklattak-e már szexuálisan?

Persze, rendszeresen zaklatnak, csak éppen legnagyobb sajnálatomra, nem a plasztikai sebészek munkaadói, hanem a Tecus abajgat olyasmivel, hogy pölö hozzám dörgölõzik a konyhában. Ennek persze az is lehet az oka, hogy a Teca rohadt nagy, a konyhánk meg rohadtul kicsi és ha egyszerre akarunk benne molyolni, akkor pár percig nem szabad levegõt vennie, mer ha kitágul az a hombár mellkasa, akkor kilök az elõszobába. Mongyuk ha nem fizikailag katapultálna, akkor is kikergetne a balkonra az a barátságtalan szagú ájer, amit kiszuszog. Amúgy a legfrissebb zaklatós élményem épp tegnap történt. A Kispiszkos közért vezetõnõje rátette a pénztárnál a kacsóját a bõrgatyóm egyik feltûnõ dudorára, mer aszitte, meg akarok pattintani egy csavaros kiflit. Viszont nem egy kétdekás dudorodott, hanem a húszdekásom… De nem pereltem, csak repetát kértem.

És férfiak részérõl ért-e valaha szexuális zaklatás, például úgy, hogy lekicsinylõ megjegyzéseket tettek a férfiasságodra?

Hát, hogy õszinte legyek nem járok a gõzbe, vagy pölö nyilvános vizeldékbe, ahol sunyi szemek föltérképezhetnék szakállas anakondámat. Úgyhogy csak az én anekdotáimból lehet következtetni a paramétereimre, amelyek alapján, frontális támadás elõtt, leginkább az Eiffel toronyra hasonlít a szúrófegyverem. Amúgy ha kóstolgatnának, az se izgatna. Ha viszont buzerálják a motromat az komolyan fölizgat, fõleg ha elállítják a visszapillantót, akkor apám tényleg a franciakulcsér nyúlok. Szintén fölizgassa a zagyam, csak másképp, ha ráhág valami kenni való gádzsi a Simsonomra, oszt markolássza a kormányt. Mer két bringa látványa számomra olyan orgazmusközeli élmény, mint Palik Lacinak a megpördülõ Sumáher.

És ez a szituáció gyakran elõ szokott fordulni?

Nem. Hogy õszinte legyek, még csak a Hudálekné próbálkozott egyszer így tudtomra adni, hogy megjárathatnám benne a merülõ mixeremet. Szóval, hogy fölébressze a bennem szunnyadó rettenetes kan vadmalacot, fölpattant a mopedomra, és laza, sejtelmes ágyékmozgással, mélyen a szemembe nézve, elkezdte polírozni a mûbõr nyergemet. Megmondom a frankót majnem kifröccsent belõlem a tökfõzelék, úgyhogy csak addig hagytam kétségek között csiszolni, amíg tükörfényes nem lett az ülés, aztán elhajtottam a ’csába. Ezzel némiképp cáfoltam ugyan azt az elvemet, hogy a dolgozó nõket szurkálom, viszont tükör lett a csücsülõ és lent maradt a tökfõzelék is. Úgyhogy megérte.

Életrajz | Kiadványok | Fotók | Videók | Hangjátékok | Írások | Képregény | Poetix | Szanticska | reklám | Kapcsolat