vissza

Liza Minelli

Botrányos körülmények között maradt el Liza Minelli első magyarországi fellépése. Miután a jegyirodák a 11 ezer jegyből alig több mint ezer darabot tudtak eladni, a világhírű művésznő nem is utazott el Budapestre. A koncertszervező a jegyeket nem váltotta vissza, “kárpótlásképpen” viszont elhozta az éppen Európában turnézó Bonnie Tylert. A cég kára 100 milliós nagyságrendű. A kínos eset híre természetesen a Rokker családhoz is eljutott.

Mit szólsz ahhoz Zsolti, hogy Liza Minelli, pár száz ember kedvéért nem volt hajlandó repülőre ülni?

Én már korábban csalódtam ebbe a Laza Minellibe, mer kigyógyult az alkoholizmusból. Nekem pölö sose derogált még az se ha csak három ember elé kellett kiállni a színpadra, főleg, hogy rajtam kívül ennyien vannak a bandámba a Puerto Rico Rumba és álltalába mögöttem foglalnak helyet. Mi a keveset is becsüljük, ez igaz arra a pár akkordra amit ismerünk, meg a nézőszámra is. Igaz sose játszottunk tömegek előtt, csak mikor terpentint öntöttünk két vashordóba, oszt begyújtottuk őket, hogy legyen pirotechnika is. Nagyon zsír volt a látvány, mint a Dzsudász Príszt fénykorába, csak a Gyógyegér neki tántorgott az egyik hordónak, mer a basszgitár súlya instabillá tette, oszt belobbant a kerti lugas is ahol nyomultunk. Így sikerült a tűzoltókkal meg a bámészkodókkal együtt nézőcsúcsot csinálnunk. Forró hangulatú egy buli volt.

Na és a néni sajnálja, hogy Liza Minnelli nem jött el hozzánk?

Sajnálja a radai nyavaja. Ugyan mongyák, hogy jó vót a Kabaréba, de én nem hiszem, hogy a Hacsek és Sajót fölül tutta vóna múlni. Azokon én akkorákat tuttam nevetni, hogy egyszer a rántott szelet is cigány útra ment miatta. Ha az uram nem ver jó alaposan hátba, hogy kiköhincsem a mócsingot, tán már aznap alulról szagulom a koporsóm fedelit. Igaz a lapockám négybe tört a csapástól, de életet mentett. Viszont aztat mongyák, jönni fog a közeli “kultúrba” az a szép szőke Palika, tuggya aki a Soltész régi haját horgya. Na aztat becsülöm, mer szerény és szimpatikus, nem jár röpülővel, meg udvar tartással. Aszongyák a zenekara is elfér egy olyan izébe, egy cd lejátszóba. A Zsolti viszont nem szereti hallgatni, csak ha túlette magát, mer hánytatja.

És számodra Zsolti, ki az, akinek a látványáért semmi pénzt sem sajnálnál?

A postásét, mikor a mama nyugdíját hozza. Amúgy nem vagyok má úgy rágyógyulva semmire, mint rég, leszámítva pár legális ajzószert. De azér azt még stírölém élőbe, ahogy a Britney meg a Madonna nyálazzák egymás töméseit. Mongyuk húsz éve még bármit megtettem volna, hogy láthassam Samantha Fox telivér tőgyeit. Lemaszíroztam volna őket, mint a mezei pockok a Milka tehenet. De ma már az ő adottságai is megkoptak, tasakosba meg csak a levest szeretem… A Tecus viszont tutira az első sorba hörögne, ha összeállna újra Májkel Dzsekszon, mer nagyon csípja. Emlékszek mennyit gyakorolta a konyhába a “Múnvolkot”, tudod ezt az egy helybe sétát. A nagymuter meg majd megháborodott, mer a Cicus surranója gumicsíkokat dörzsölt a konyhakőbe, oszt drótkefével kellett rendbetennie. Mondtam is neki, ha már elővette a kefét, a vasorrát is polírozza föl. Erre lecsulázott. Hiába, nem érti a tréfát.

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123