vissza

Női divat

Míg nagyszüleink egy kivillanó bokát is erkölcstelennek tartottak, addig manapság már alig akadnak tabuk a női divat terén. Hatványozottan igaz ez a nyári divatra, hiszen az aktuális darabok többet mutatnak mint amennyit takarnak. Rokker Zsoltival a nőkről és a divatról váltottunk néhány értelmesnek alig mondható szót.

Mennyire figyelsz oda Zsolti a női divat rezdüléseire?

Úgy tapadok a témára öcsém, mint a pókember a tűzfalra. De főleg a női blúzok rezdüléseit figyelem kocsányon lógó szemekkel. Például a Hudáleknénak fénykorában olyan rezdülései voltak, hogy belesajdult a nyakam, ha lekövettem a mozgását a fejemmel. De a férje az évek során lelakta, oszt ma már csöcstarisznya nélkül, lezúdulnak a hasán az ernyedt lufik, mint két alpesi lavina. Amúgy a legnagyobb királyság a monokini divat. Egyszer nyáron Zamárdiban földtani kutatásokat folytattam a szabad strandon, különös tekintettel a domborzati viszonyokra, amikor olyat láttam, hogy rögtön kitoltam a periszkópomat. Egy világbajnok szőke nehézbombázó jött ki a habokból, harminc centivel a pucér mellei mögött! Miután egy szalmakalappal álcáztam a csodálatomat, úgy csináltam mintha német turista lennék és aszt mondtam a hableánynak: Kommenzi vásszerbicigli misz hángeri.

És elment veled a lány vizibiciglizni?

Mint a huzat. Csak azt hitte, hogy asztmás vagyok, mer' úgy fújtattam mellette mint sztivinzon gőzgépe. Annyira begerjedtem, hogy országos csúcsot tekertem a vizibringával, amikor partraszáltunk át is nyújtották a kék szalagot. Asztán tovább puhítottam a csajt, meghívtam egy fokhagymás lángosra, mer' ha nőről van szó, én nem fukarkodok a lével. Zabálás közben kiderült, hogy a csaj Zamárdi szépe volt, de visszavették tőle a címet, mert' a verseny után előkerült egy házividejó, amin a zsűri elnöke fuldoklott a didkói között. Sajnos mikor harmincadszorra mondtam neki, hogy aufvíderzén sumáher folkszvágen, megsejtette valamiből, hogy nem vagyok sváb és lelépett, pedig addigra már annyit tapperoltam, hogy kifakult a fenekén a dressz. A lángossűtős csajjal vígasztalódtam, csak az meg olyan zsíros volt, hogy a Lagzi Lajcsi hozzá képest műzliszelet.

Amúgy a nyári divatról mi a véleményed?

Az, hogy a kevesebb: több. Vagyis minél gyérebb a cucc, annál feszesebb a slicc. Csak vigyázni kell, mer' már a pelyhes tizenkétévesek is úgy öltözködnek, mintha futtatnák őket. A kis csirkék még a Kincskereső kisködmönön se rágták át magukat, de a miniszoknyában már úgy riszálnak, hogy egy férfi tanár se húzza ki infarktus nélkül a nyugdíjig. Nem csoda, hogy tele vannak a lapok pedofilos hírekkel. Pedig a legtöbb palántának még cickója sincs, csak cseles melltartója, ami látszólag dugig van minden földi jóval, asztán ha kicsomagolja a padtárs a klubdélutánon, annyit örömöt se lel benne mint én a trigonometriában. Meg mostan mindenféle intim helyekre karikákat rakatnak a csajok, amikre mondjuk a bizniszmenek ráakaszthatják a bunkofonjukat, hogy kéznél legyen, ha esik a Bux index, de nekem csak útbavannak. Persze inkább egy pirszingelt cica, mint józanul a Teca. Na, csá!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123