vissza

Széncsata

 A BBC televíziós csatorna rövidfilmet készít Hugh Grant, brit filmsztár hat évvel ezelőtti botrányáról, amikor a színészt Los Angelesben rajtakapták, ahogy az autójában igénybe vette egy prostituált orális szolgáltatásait. A hír kapcsán néhány szót váltottunk a témáról szívesen értekező Rokker Zsoltival és elszánt álszent nagymamájával.

Szerinted Zsolti, kíváncsiak még az emberek Hugh Grant kalandjára?

Há biztosan, ha filmet csinálnak belőle. Mer az emberek imádják stírölni ahogy a sztárok dolgoztatják a bohócot, és hőmérőzik a mókust. Mintha őket a jóisten különbnek teremtette volna, mint mondjuk a Lali sógort, pedig egy túróst. Példájul mikor a Bruce Willisnek a szélesvásznon, először bevillant a kis hernyója, felröhögött a multiplex, mer hát nem volt éppen nagy kaliberű maroklőfegyvere a hősnek, sőt inkább, tipikus egylövetű dugós flintának tűnt. Nem olyannak mint a Renátójé a Big Bratyóba. Az tenyész csődör a javából. Amikor csak kedve szottyan elviszi lovagolni a nimfomániás Évit, nincsen kamera fóbiájuk se, meghívják az egész országot a pipsójukba. Oszt bámulja is őket boldog boldogtalan, pedig olyanok egymáson mint a nagymuter sült oldalasa, a sovány csontos húson izzad a sok zsír.

A néni is kíváncsi a botrány filmekre?

Dehogy vagyok! Életembe csak egyszer láttam ilyet, amit a Zsolti csinált a Hudálekné meg egy útkaparó munkás légyottjáról a szenespince ablakán keresztül. Az is csak azér érdekelt, mer valaki ellopta az ünnepi műselyem bugyogómat a szárítóról és a Hudáleknéra gyanakodtam, mer nagyon csorgott a nyála, mikor a kínai bótból hazahoztam a bugyeszt. Nem csoda, hogy tetszett neki, mer nagy rózsaszín pillangók és lila pávák voltak rajta, meg gombolyaggal játszó sárga cirmosok, amik eredetileg fehérek voltak, de a használatba átszíneződtek. Mondjuk a Zsolti megtántorodott mikor először meglátta, de ő igénytelen, nincs tisztába a divattal, se ízlése, se májműködése. Szóval megnéztem aztat a videjót, hátha az én alsómmal csábította el az a cemende a melóst, de nem volt rajta bugyi.

Nem is tudtuk Zsolti, hogy amatőr filmes is vagy, nem csak korhely.

Ja. A Tecáról meg magamról akartam forgatni egy kis kandikamerás házimozit, hogy ha kenyértörés lesz egyszer köztünk, tudjam bizonyítani az ombudszmannak, hogy szekszuálisan zaklatott és megerőszakolt. De hazafelé menet, meghallottam, hogy szarvasbőgés van a szenesben, úgyhogy inkább arra kanyarodtam, nem is bántam meg, mer akkorát témáztak a Hudálekné meg a gavallérja, hogy a német brikettből szénpor lett alattuk. A felvételt megmutattam a nagyfateréknak is, hogy megtudják végre mi az élet értelme, aztán elpasszoltam itt két sarokkal lejjebb a videotékában. Mai napig az a legkelendőbb filmjük, nézd meg te is, kérd a Széncsata rendezői változatát. Most készülök a folytatásra, ami már erotikus thriller lesz, mer miközbe a Hudálekné gimnasztikázik a gázszámláson, bemószerolom a férjénél, oszt biztos lesz bicska nyitogatás. Most meg megyek, mer ki szeretnék józanodni, de ahhoz még be is kell rúgnom. Szóval, csá!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123