vissza

Szex zaklatás

Növekszik azoknak a férfiaknak a száma az USA-ban, akik azt állítják, hogy szexuális zaklatást szenvedtek el. Míg 1992-ben csak 9 százaléka volt férfi a szexuális zaklatás miatt pereskedő munkavállalóknak, 2003-ban ez az arány már 15 százalék volt. Az ilyen esetek többségében férfiakat vádolnak erőszakoskodással, míg a nők elleni bejelentés ritkább, derül ki a statisztikai adatokból. Sok férfit a munkahelyén azért piszkál egy vagy több férfi, mert nőiesnek, puhánynak tartják őket. A téma kapcsán Rokker Zsoltit kérdeztük.

Zsolti, téged zaklattak-e már szexuálisan?

Persze, rendszeresen zaklatnak, csak éppen legnagyobb sajnálatomra, nem a plasztikai sebészek munkaadói, hanem a Tecus abajgat olyasmivel, hogy pölö hozzám dörgölőzik a konyhában. Ennek persze az is lehet az oka, hogy a Teca rohadt nagy, a konyhánk meg rohadtul kicsi és ha egyszerre akarunk benne molyolni, akkor pár percig nem szabad levegőt vennie, mer ha kitágul az a hombár mellkasa, akkor kilök az előszobába. Mongyuk ha nem fizikailag katapultálna, akkor is kikergetne a balkonra az a barátságtalan szagú ájer, amit kiszuszog. Amúgy a legfrissebb zaklatós élményem épp tegnap történt. A Kispiszkos közért vezetőnője rátette a pénztárnál a kacsóját a bőrgatyóm egyik feltűnő dudorára, mer aszitte, meg akarok pattintani egy csavaros kiflit. Viszont nem egy kétdekás dudorodott, hanem a húszdekásom… De nem pereltem, csak repetát kértem.

És férfiak részéről ért-e valaha szexuális zaklatás, például úgy, hogy lekicsinylő megjegyzéseket tettek a férfiasságodra?

Hát, hogy őszinte legyek nem járok a gőzbe, vagy pölö nyilvános vizeldékbe, ahol sunyi szemek föltérképezhetnék szakállas anakondámat. Úgyhogy csak az én anekdotáimból lehet következtetni a paramétereimre, amelyek alapján, frontális támadás előtt, leginkább az Eiffel toronyra hasonlít a szúrófegyverem. Amúgy ha kóstolgatnának, az se izgatna. Ha viszont buzerálják a motromat az komolyan fölizgat, főleg ha elállítják a visszapillantót, akkor apám tényleg a franciakulcsér nyúlok. Szintén fölizgassa a zagyam, csak másképp, ha ráhág valami kenni való gádzsi a Simsonomra, oszt markolássza a kormányt. Mer két bringa látványa számomra olyan orgazmusközeli élmény, mint Palik Lacinak a megpördülő Sumáher.

És ez a szituáció gyakran elő szokott fordulni?

Nem. Hogy őszinte legyek, még csak a Hudálekné próbálkozott egyszer így tudtomra adni, hogy megjárathatnám benne a merülő mixeremet. Szóval, hogy fölébressze a bennem szunnyadó rettenetes kan vadmalacot, fölpattant a mopedomra, és laza, sejtelmes ágyékmozgással, mélyen a szemembe nézve, elkezdte polírozni a műbőr nyergemet. Megmondom a frankót majnem kifröccsent belőlem a tökfőzelék, úgyhogy csak addig hagytam kétségek között csiszolni, amíg tükörfényes nem lett az ülés, aztán elhajtottam a ’csába. Ezzel némiképp cáfoltam ugyan azt az elvemet, hogy a dolgozó nőket szurkálom, viszont tükör lett a csücsülő és lent maradt a tökfőzelék is. Úgyhogy megérte.

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123