vissza

Szilikon

Egy brazil nőre autó vezetés közben rálőtt egy motoros rabló. A 35 éves áldozat csak a szilikon melleinek köszönheti az életét, mert úgy térítették el a kilőtt golyókat, hogy azok létfontosságú szerveket nem értek. Az esetről Rokker Zsolti is véleményt formált.

Na mit szólsz az életmentő szilikon mellekhez Zsolti fiam?

Nem emlékszek, hogy örökbe fogadtál vóna, csíra csóka, úgyhogy ne fiamozzál, mer előtör belőlem az őstulok, oszt mehetsz hídavatásra a fogdokihoz. Az esetről meg aztat gondolom, hogy a sokat cinkelt szilikon csöcsök végre bebizonyították, sokoldalúbbak mint gondoltuk. Azt ugye eddig is tudta mindenki, aki látott már Pamela Anderzon fotót, hogy a látványuk hegyezi a cerkát és, hogy képesek életet lehelni egy ellaposodó szexuális kapcsolatba. De most már aztat is tudjuk, hogy a skulók gellert kapnak rajtuk. Sőt véleményem szerint, megfelelő méretben alkalmasak lehetnek a verdákba is, a légzsákok pótlására.

Szóval úgy gondolod, hogy a mű mellek akár szélesebb körben is elterjedhetnének?

Miért ne? Például felszerelhetnék velük a készenléti rendőrség kommandósait is, golyóálló mellények helyett. Sokkal vonzóbbak lennének. És ha megfelelő méretet választanának, igazi terminátorokká válhatnának, mer például két akkora tőgy, mint amilyen a Zalatnay Cininek is van, már egy iraki Szkád rakétát is eltérítene, a szimpla Kalasnyikov golyók meg úgy pattognának le róla, mint a zománc. Egyébként a zsernyákok megítélésén is sokat fényeznének a kincstári tüdők, bár kétségtelenül lenne egy kis hermafrodita bukéja a dolognak. De ha már mongyuk elkapják az embert ittas vezetés közbe, szívesebben veszi az intézkedést, ha közbe irdatlan mellhúsok himbálóznak a szélvédő előtt, gumibot helyett.

Nem túl extrém ötlet ez Zsolti?

Mér? Csak megszokás kérdése a dolog. Márpedig a népek ennél furcsább dógokat is el tudtak fogadni. Mint pölö Antal Imre új profilja, Stohl Buci tébolyult üvöltése, Anettka bűvös kockafeje, vagy az "éneklő kutya", Balázs Puli. És ha a mű mellek tök hétköznapivá válnának, akkor tán még azok is bevallanák friss-ropogós emlőiket, akiknek tegnap még domborúbb volt a hátuk mint a mellük, ma meg már orvosi igazolásokat lobogtatva bizonygassák, hogy mindent a jóistennek köszönhetnek. Az ilyen csajok hülyére veszik az embert, pedig én Rokker Zsolti vagyok, nem Erdei, szóval ne nézzenek Madárnak. Ezt gondolom és csá!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123