vissza

Vendég lehúzás

Több fővárosi szórakozóhely neve is szerepel azon az amerikai nagykövetség által összeállított tiltólistán, amelyet a hazánkba látogató turisták számára készítettek. Ezeken a helyeken, információik szerint, gyakran megrövidítik a külföldieket. A felsorolt szórakozóhelyek vezetői szerint, az egyes rossz tapasztalatok leginkább félreértésekből származnak, például abból, hogy a vendégek nincsenek tisztában az árakkal. A témáról véleményt formáltak Rokkerék is.

Zsolti, előfordult már, hogy átvertek egy szórakozóhelyen?

Mint a kereszthuzat öcsém. Sokan kihasználták má, hogy csak látásból ismerem az arab számokat, a matek meg nekem kínai dialektus. Oszt azért is csengetnem kellett volna, amit még le se szüreteltek. Amikor meg mondtam, hogy öreg járgány vagyok, de nem szeretem ha szivatóra raknak, jöttek a kondibérletesek oszt velem mosták föl a követ, hogy kíméljék a “viledát”. Ezér nem is szittyózok puccos helyeken, csak a Hörpibe. Mongyuk az se egy tejbár, ott se minden fenékig tejfel. Csak ottan nem a pija árával, hanem az arányokkal bűvészkednek, mint a Draskovics az áfa kulcsokkal. Minél mattabb vagyok, annál vizesebb fröccsöket kapok. Amikor meg má látják, hogy olyan részeg vagyok, hogy egy fekvő rendörnek is átnyújtanám a személyimet, akkor meg má nem is a boromat vizezik, hanem a vizemet borozzák.

És a néninek, vannak rossz tapasztalatai a vendéglátó iparból?

Há mikor 45-be vendégül láttam egy tejára a második ukrán front pár harcosát, nemcsak ittak, hanem vittek is, az egész tejáskészletemet. Azóta ha teadélutánt rendezek, mongyuk a nőegyletnek, hozniuk köll poharat, ha nem a tenyerükből akarnak lefetyeli, mer én egy gyűszűt se adok senkinek. De más tapasztalatom is van a témába. Nemrég az SZTK-ba voltam fölvágatni az egyik furunkulusomat, de sokan voltak elöttem, ezér gondoltam eszek egy jó puncsos mignont, míg szólítanak. De a büfébe szíveslátás helyett, lefogtak, oszt megerőszakoltak! Főleg arra matattak, ahol addig csak kifelé volt forgalom… Nem mondom ha egy réssel arrébb kopogtatnak, tán még meg is köszönöm, de így csak azt érték el, hogy följelentettem őket a fogyasztóvédelemnél. Remélem akkora lesz a bírságuk, hogy még a kutyaólukra is jelzálogot köll fölvenniük!

Zsolti te elhiszed, hogy a nagymamádat megerőszakolták az SZTK büféjében?

Ugyan. Má csak akkor másznának rá, ha bakot tartana valakinek. Annyi történt valójába, hogy otthon hagyta az olvasó szemüvegét, ami nélkül olyan tanácstalan, mint Sztivi Vándör a némafilm vetítésen. Szóval rossz helyen tapogatózott és a büfé helyett egy ajtóval arrébb, az urológiára nyitott be. Úgyhogy ne csodálkozzon, hogy meglátogatták a “barna szalonját”. Konkrétan a kockamignon helyett visszacsomagolták az aranyerit, megtükrözték és még egy langyos beöntést is kapott. Csoda, hogy morcos lett? Egy hétig olyan széles terpeszben nyomult, mint Dzsémsz Hetfild a Metallicából. Csak a mamának nem ritmus gitár lógott a nyakában, hanem egy fa feszület, meg a kamrakulcs. Nem baj, legalább volt egy húzós délutánja, úgy is csak az Édes dundi Valentínát nézte volna a tévébe, így meg ha hivatástudatból is, de valaki fölhajtotta a rakott szoknyáját, oszt lepókhálózta a sarkokat…

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123