vissza

Zsolti a szenvedélybeteg

Sokszor mondják a magyarokra, hogy kishitűek, bizalmatlanok és sokat panaszkodnak. Ez a fajta negatív gondolkodás és viszonyulásmód az egyik oka a különböző szenvedélybetegségek kialakulásának, amelyekben Magyarországon több százezren szenvednek. A betegség leküzdésének egyik rehabilitációs gyógymódja, ha a káros szenvedélyt valamilyen pozitív szenvedéllyel helyettesítjük, amelyek szintén örömet és kielégülést nyújthatnak, de negatív következmények nélkül. Erről beszélgettünk Rokker Zsoltival.

Zsolti te a szenvedélyeid rabja vagy?

Most mi pálya, átmentél Csernus doktorba vagy a plébános nyájába agitálsz? Rossz helyen rázod a kilincset én jól érzem magam a műbőrömbe, talpig láncba és szegecsbe. Nincs szükségem dilidokira. Alig van káros mániám, ha a szexet, a tintázást, a motorozást, meg azt a kis zacskós csónak lakkot nem számolom, amit kéthetente letüdőzök. A lényeg, hogy én mindég tudom mi a mérték. Sose iszok például többet, mint amennyit bírok. Úgyhogy ha már tárcsázok, akkor a lelki segélyszolgálat zöldszáma helyett inkább azt az emeltdíjas számot hívom, aminek a végén unatkozó háziasszonyok lihegik el, hogy még mi mindenre jó a sodrófa. Szóval jó vagyok én így öcsém, bár ma még csak négy sört ittam. Amúgy is mér én változzak? Változzon a világ!

Nem kellene egy kicsit magadba szállnod Zsolti?

Oké. Tudom, hogy csak akkor élhetünk egészségesen, egységben és harmóniában a világgal, ha lelki működésünk összes rétegével kapcsolatba tudunk kerülni és átlátjuk azokat. Mert ha valaki csak a külső szintek elvárásainak próbál megfelelni, nem látja viselkedésének igazi mozgatórugóit, nincsenek élményei tudatának belső magjáról és akkor elvágja magát az életerő és az életöröm forrásától a körülményektől független boldogság átélésének lehetőségétől. De, hogy ezt a maszlagot honnét a csöcsből szoptam és mi a pélót jelent, arról fingom sincs. Lehet, hogy valamelyik alkesz egyetemi tanár beszélte vele tele a búrám a Hörpiben.

Legalább azt tudod, hogy milyen démonok ellen menekülsz?

Hát tudok személyleírást adni. Az egyik kábé egy óriás uszkár méretű banya. A haja ősz és rugószerű, mint a Dzsekszon faterjának. Bottal jár, de ha csak egy üres hely van már a villamoson, akkor rövidtávon simán megfutja az olimpiai kvalifikációs szintet. Az orrán meg akkora bibircsók van, hogy rá lehetne akasztani egy téli kabátot, vállfástul. Rühelli a blek metált, viszont aki csak egy rossz szót is szól a Balázs Pulira, az már viheti is a l ágytojásait az urológiára. Ja és ez a randa démon, épp nagyon pipa rám, mer elcseréltem a herendi borsszóróját egy évfolyam bekötött Bizarr Szex Magazinra. Hoppá, most fordult be a sarkon! Ha kérdezi, hogy találkoztunk-e, kérdezz vissza, hogy nem látta-e a vakvezető kutyád. Na, csőtészta!

info@rokkerzsoltti.hu | 06 20 9734123